Route & Contact Amsterdam Travel Clinic

Adres & Contact

Adres & Contact

Amsterdam Travel Clinic

Sint Antoniesbreestraat 18
1011 HB Amsterdam

Telefoon:  020-2373655 
E-mail: info@atclinic.nl 
Amsterdam Travel Clinic Makroon Medisch Centrum Nieuwe Passeerdersstraat 8 Amsterdam
Locatie

Locatie

Amsterdam Travel Clinic is tot en met vrijdag 15 maart 2024 gevestigd in Makroon Medisch Centrum. Makroon Medisch Centrum is gelegen tussen het hoofdbureau van politie (2 minuten) en het Leidseplein (5 minuten) in de Nieuwe Passeerdersstraat, een korte straat die de Nassaukade met de Marnixstraat verbindt, in Amsterdam Centrum.

Per 18 maart 2024 is Amsterdam Travel Clinic gevestigd in Amsterdam Centrum aan de Sint Antoniesbreestraat, de straat die het Waterlooplein met de Nieuwmarkt verbindt, dichtbij het Centraal Station, de Dam en het Wallengebied. 
Met de fiets

Met de fiets

Bij voldoende plaats kunt u uw fiets in één van de fietsenstallingen tegenover Makroon Medisch Centrum plaatsen. Een andere fietsenstalling kunt u vinden op het Raamplein, direct aan de overkant van de Marnixstraat.
Met bus of tram

Met bus of tram

Makroon Medisch Centrum is gelegen op 2 minuten loopafstand van bus- en tramhalte Elandsgracht en op 5 minuten loopafstand van bus- en tramhalte Leidseplein.

Halte Elandsgracht:
Bus 80, 347, 357 en 397.
Tram 5, 7, 17 en 19.

Halte Leidseplein:
Bus 347, 357 en 397.
Tram 1, 2, 5, 7, 12 en 19.
Met de auto

Met de auto

De Nieuwe Passeerdersstraat is een korte straat. U kunt de straat zowel vanaf de Nassaukade als vanuit de Marnixstraat inrijden. Er zijn zéér beperkt parkeerplaatsen in de straat en omliggende straten. Er geldt betaald parkeren

Search